Contribuitori

http://www.tutorialelogan.ro/2016/03/montat-geamuri-electrice-pe-fata.html
Montat geamuri electrice pe fata
Ionuț Tiberiu si-a cumparat toate cele necesare ca sa-si monteze geamurile electrice pe usile fata si ii multumesc, pe aceasta cale, ca a impartasit cu noi pasii necesari pentru aceasta modificare.

Update - ROȘU COOL la Lumini pe portiere + lumini la picioare la locurile din față + plafoniere laterale pentru locurile spate
Aceste tutoriale se adresează celor ce au deja făcută instalația descrisă în tutorialul inițial Lumini suplimentare pe portiere, întrucât a fost proiectată să permită și aceste extensii realizate acum.

http://www.tutorialelogan.ro/2015/09/lumini-suplimentare-in-habitaclu.html
Lumini suplimentare in habitaclu, picioare, portbagaj
Salutare tuturor! Marian sunt. Vreau să vă prezint cum am băgat soarele-n loganul propriu(Cristi)...sau cum am făcut să am lumină „de neam prost” în Logan.

http://www.tutorialelogan.ro/2015/04/inlocuit-motoras-pompa-benzina.html
Inlocuit motoras pompa benzina
Razvan Rodean "Huffy" din Sibiu a demontat si schimbat motorasul pompei de benzina din rezervor.
Desi costa mult mai mult, recomand folosirea motoraselor originale si curatarea rezervorului in cazul in care se gasesc "balauri" ca in clip.

http://www.tutorialelogan.ro/2015/01/constatare-amiabila-da-sau-nu.html
Constatare Amiabila. DA sau NU?
Paza bună trece primejdia (g)rea....
Proverb, încă românesc ;)

http://www.tutorialelogan.ro/2014/10/demontat-consola-centrala-logan-2.html
Demontat consola centrala Logan 2
Ardiles din LasFierbinti a avut ocazia sa demonteze consola centrala de pe un Logan 2 si a facut cateva poze in timpul acestei operatiuni, sigur vor fi utile pentru cineva, candva.

http://www.tutorialelogan.ro/2014/09/lumini-suplimentare-pe-portiere.html
Lumini suplimentare pe portiere
Lucrare și tutorial realizate de Pop Mircea - Iulie 2014
Important : pe durata întregului proces am căutat să execut fiecare etapă fără grabă și cât mai corectă tehnic deoarece acest cablaj s-ar putea să stea pe mașină chiar multă vreme, pe durata folosirii mașinii, așadar nu vă grăbiți

http://www.tutorialelogan.ro/2014/05/reglat-gap-bujii.html
Reglat gap bujii iridium
Salut, sunt Leon și iată și un tutorial pentru cei care vor sa își regleze bujiile.
Eu am achiziționat bujii NGK Laser Iridium care au venit cu un gap de 1mm. Pentru 1.2 16v cu gpl și stilul meu de condus, e prea mare. Cu cât gap-ul e mai mic, motorul trage mai bine la turatii joase.

http://www.tutorialelogan.ro/2014/05/schimbatreconditionat-carbuni-de-la.html
Schimbat/reconditionat carbuni de la motor stergatoare
Salut, sunt Catalin.
De curand am intampinat si eu problema cu stergatoarele si anume ca functionau doar pe treapta a 2-a,  pe intermitent si pe treapta 1 nu miscau deloc. Problema a fost ca o perie din motoras era blocata.

http://www.tutorialelogan.ro/2014/04/schimbat-termostat-la-14mpi16mpi.html
Schimbat termostat la 1.4mpi/1.6mpi
Razvan a filmat cum se schimba termostatul, pe rapid ce-i drept, dar se intelege foarte bine esentialul.
http://www.tutorialelogan.ro/2013/12/test-de-franare-cu-abs-in-conditii-de.html
Test de franare cu ABS in conditii de iarna
Andrei mi-a dat sa vizionez un test de franare a unui Logan cu ABS. Initial nu mi-am seama ce vrea sa arate, dar in final mi-am dat seama. Cu o zi inainte a avut un accident din cauza ca desi a franat, masina s-a dus ca pe sanie, lipsa grava de aderenta. El a dat vina pe mâzgă.
Timpi economisiti, in functie de viteza, la un drum mai lung
Tudor a facut un tablel cu calcule de timpi economisiti, in functie de viteza, la un drum mai lung. Ipotetinc vorbind deoarece nu poti merge constant cu exact aceiasi viteza.
Ce am inteles eu din acel tabel: pe o distanta de 100km, eu mergand constant cu 90km/h, ajung la destinatie cu 33 minute mai repede decat cel care ruleaza cu viteza de 60km/h. Daca scad 25 minute(echivalentul a 80km/h) din cele 33 minute(echivalentul a 90km/h), rezulta ca ajung la destinatie cu 8 minute mai repede la destinatie decat cel care ruleaza cu 80km/h.Schimbat rulment fuzeta
Intr-o zi Stelutu din Targoviste m-a sunat sa ma intrebe daca nu vreau poze si ceva filmari de cand a schimbat el rulmentii pe fata. Si cum vorba aia "mânci calule ovăz?", iata cum a facut el.Montat a doua plafoniera
Salut, nu am fost multumit de lumina din interiorul masinii, asa ca m-am hotarat sa pun inca doua plafoniere. Am luat plafonierele de la un Chevrolet rasturnat, apoi m am pus pe treaba.
Tutorial curatare injectoare pentru Logan mpi
Curatarea nu dureaza mai mult de 2 ore si are rezultate foarte bune daca injectoarele sunt infundate ... Alte cauze similare ar putea fi: filtru de benzina infundat, catalizator infundat, pompa de benzina care nu baga presiune suficienta, regulator presiune benzina defect etc. La mine tremura motorul si nu mai avea vlaga in el ...

Lumina pentru scrumiera
Daca esti fumator ca si Andrei Bejenaru, nimeritul scrumierei pe timp de noapte poate fi o adevarata aventura. Asa a rezolvat el aceasta problema, a montat 2 leduri sub consola.Reglaj inaltime pedala ambreiaj hidraulic
Un tutorial realizat cu ajutorul lui Bucur Petronel.
Deci aviz carcotasilor, chiar si daca ai ambreiaj hidraulic tot se poate regla.