Reconditionat/polish faruri, varianta ieftina

Masina este din 2008 si ma indoiesc ca au fost vreodata inlocuite farurile, dovada ca au mai trecut cel putin o data printr-o reconditionare. Daca analizam si urechile de prindere rupte de pe far, stim ca masina a fost achizitionata la mana a doua si vechiul proprietar a carpit una alta pe la ea.

Este clar ca trebuie inlocuite farurile, sunt matuite si cu prinderi rupte, doar ca din punct de vedere financiar nu este acum momentul. La aproximativ 500lei cat costa o pereche de faruri noi pe origine, nu se justifica efortul de a reconditiona aceste faruri, cel putin nu la Logan.

Folia de protectie o gasiti pe okazii sau direct la adresa de mail alexyno@sellerokazii.ro

8 comentarii:

  1. Trebuia sa iei 100gr de pasta 3m de la magazinul de vopsele si faceai o treaba super buna

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mult prea scump pentru niste faruri cu prinderile rupte, nu crezi?

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. adaug acum si la descriere, am uitat sa pun https://www.okazii.ro/folie-protectie-oraguard-stoneguard-100-transparenta-a170402548

      Ștergere
  3. Ai muncit degeaba mai ales ca acel far are prinderile rupte. Si inca ceva. Daca totusi ai mincit, dupa slefuirea finala cu cel mai fin smilgher trebuia sa aplici pe faruri o pelicula de lac protector. Acel lac protector ii redadea cumva stralucirea dorita de tine la finalul lucrarii. Stiu ai sa spui ca se exfoliaza acel lac. Da dar dupa o perioada de 1,5-2ani. Am asistat la o asemenea lucrare si farurile au iesit excelent. Aveai impresia ce sunt noi ca din fabrica. Timp lucrare doua faruri la acea masina trei ore. S-a folosit smilgher de la p800 pina la p 3000 dupa cite am observat eu si sa udat farul cu apa pe tot parcursul procesului de slefuire pentru a indeparta tot timpul rezidurile rezulrate din slefuire. Nu s-a folosit masina de polișat,toata lucrarea s-a efectuat manual.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu a fost o munca facuta degeaba, fie si prinderile de la far rupte. pe mine ma interesa sa il rezolv pentru o perioada relativ scurta, se vor cumpara doua faruri noi. motiv pentru care la final doar am pus o folie pe ele si atat.
      la pretul a doua faruri noi pentru acest Logan chiar nu merita efortul sa le faci polish

      Ștergere
  4. Vă salut mr Cristi - am și eu probleme la un far - am dat cu un spray de curățare și așa sa matuit că nu se duce nicicum - am șmirgheluit, am frecat cu pastă - cu bicarbonat și nu se duce nicicum - ce mă sfătuiți?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Probabil era un spray de curățat definitiv :)
      Daca este atât de matuit încât nu se poate aduce la un stadiu decent, rămâne înlocuirea cu unul nou. Eu așa aș face, sunt ieftine

      Ștergere