Polish faruri, ieftin si foarte rapid

Dupa cum stiti, unii dintre voi, am avut un accident(se poate vedea aici detaliile GAME OVER...) si am fost nevoit sa schimb farul din stanga, am pus nou.
Cum era de asteptat, cel de pe dreapta avand 13 ani, era matuit si se vede o diferenta mare intre ele, asa ca m-am hotarat sa-i fac un polish ca sa-l aduc cat mai aproape de aspectul celui nou.
Si mi-a iesit! Mai bine decat ma puteam astepta!

26 de comentarii:

  1. Salut cristi,chiar a fost buna păcăleala desi pot sa spun ca aveam dubii cand ai spus ca la sfarsit folosim șervețele umede de la pampers dar a fost buna farsa si imi place ca mergi mai departe cu tutoriale logan si fara supărare dar nu ai de ce sa înjuri sau sa critici poti doar sa nu te uiti la tutoriale daca nu iti place,trebuie apreciat faptul ca e bunăvoință din partea ta si ca e destul de greu sa filmezi si sa repari in acelasi timp,multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Erai mai credibil daca puneai pasta de dinti :))

    RăspundețiȘtergere
  3. salut cristi chiar credem ca a mers cu spuma si aveam de gand sa ma duc si eu sa le sterg a doua zi ii buna pacaleala

    RăspundețiȘtergere
  4. Am muscat.o bine... Deja veoiam sa iti dau mesaj daca chiar e asa sau ai glumit... Eu am pus poza cu un Logan albastru busit, si m.au luat neamurile la sunat.... :D asa ca, e bine ca m.am uitat pana la final...

    RăspundețiȘtergere
  5. :)))) Băi, eu chiar merg cu un far de 13 ani și celălalt mai actual și-mi ziceam adesea că trebuie să fac ceva...acuma mă chinuiam să văd vreun logo de spumă de bărbierit la tubul din filmare, întrebându-mă „oare care e cel mai de calitate produs de bărbierit?” sau...„uite cât de la-ndemână aveam soluția pentru farul vechi și n-am știut...” Oricum, a ținut și te felicit pentru inspirație și pentru modul cum ai transformat 1.5-ul dci 2006 într-un model inspirațional pentru mulți, mulți (și mulți care nu vor recunoaște că de pe „tutoriale” au învățat multe), cât despre cei care înjură „politica sugarului: ATÂTA ȘTIU, ATÂTA FAC!” :))) Go, SMD, go....game on !!

    RăspundețiȘtergere
  6. Polish-ul pt faruri funcționează daca este făcut bine. Eu l-am făcut cu un kit Sonax. Sa nu credeți că veți face farul ca nou însă veți obține o îmbunătățire semnificativa. Un lucru important: după polish se aplica un strat protector (lac special sau alt fel de pelicula), altfel farul se va mântui rapid.stratul protector se aplica apoi constant la câteva luni. Buna gluma, Cristi și bine că ai revenit cu adevărul. You tube e plin de filme cu idioți care folosesc flexul sau paste abrazive (inclusiv Axion!!!), distrug farurile și lasă să creadă alți idioți că lucrurile așa functioneaza.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ai fost tare Cristi! Mi-a placut gluma!

    RăspundețiȘtergere
  8. Faina gluma ,mi-a plăcut. Chiar mă întrebam chiar se poate? Am pus botul. Hai că mi-a plăcut videoul.

    RăspundețiȘtergere
  9. La fel de bine iese si cu polish auto sau cu pasta de dinti.

    RăspundețiȘtergere
  10. am încercat și a mers mulțumesc de tutorial!

    RăspundețiȘtergere
  11. Bine ca ai luat faruri originale, pentru cele aftermarket se matuiesc foarte repede si arata mai urat decat cele vechi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. aftermarket nu era nici macar ca alternativa la cele noi de origine. mai degraba originale second hand

      Ștergere
  12. Eu am facut gafa sa imi iau faruri noi aftermarket (ceva turcesti) arata extraordinar, dar... oglinzile sunt strambe din fabrica, asa ca farurile nu se pot regla nicicum (cei de la ITP mi le-au reglat sa bata jos de tot ca altfel orbeam si avioanele); asa ca pana la anul trebuie sa imi iau originale (astea au fost 100 lei/buc iar cele originale erau 165 lei/buc).
    Din prostii invatam...

    RăspundețiȘtergere
  13. Salut,Cristi.Imi poti spune,te rog,de unde ai cumparat farurile.Am un Logan de 1,6 MPI,din 2006 si ar fi cazul sa le inlocuiesc.Multumesc mult.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salut, din magazin Original WST Auto
      Strada Sfinții Apostoli Petru și Pavel 42A, Timișoara 300254
      0730 595 750
      https://maps.app.goo.gl/CCty2QpnpFtnAiH98

      Ștergere
  14. https://www.youtube.com/watch?v=UzI2e_b9BUQ

    Buna ziua, ce parere aveti despre asta, n am incercat inca...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. salut, pai si de ce n-ai incercat? merge si daca folosesti doar apa, efectul este identic. adica dupa ce se evapora apa, farul este tot matuit.
      la fel si cu WD40, dupa ce spala acea solutie, tot mat este. poti folosi si ulei, acelasi efect.
      practic doar maschezi matuirea farului, nu o rezolvi. aceiasi metoda aratau unii ca functioneaza si pe o vopsea usor zgariata, dadea cu WD40 si arata ca nou, dispareau zgarieturile. evident, pana se curata solutia de acolo

      Ștergere
  15. Buna, farurile noi la logan arata foarte misto, eu am incercat o metoda cu smirgel de 1000, 1200, 1500 si 2000, desi nu e vorba de aceeasi masina pentru ca am un renault symbol thalia din 2000 si farurile nu sunt cristaline ci au un efect mat si striatii dar a iesit chiar ok, am tot spalat pe ele si dupaia am gasit o pasta de polish care e ok si pentru plastic si am reusit sa ii redau transparenta dar baiu e ca pe dinauntru oricum e jeg sau doar efect de la becurile incandescente. Acuma nu se lipeste nici banda adeziva pe ele dar mna, ma astept ca in urmatorii ani sa schimb oricum tot vehicolul. E buna gluma totusi, chiar eram curios ca oare cum mama naibi ai reusit asa ceva xD

    RăspundețiȘtergere
  16. Auzi, stiu ca nu are nicio legatura cu clipul, dar ce se aude "TESTING, SYSTEM READY" cand pui contactul?

    RăspundețiȘtergere
  17. Bine. A ținut păcăleala in 1 aprilie. Acum șterge postarea că ne-ai tras-o cum ai vrut tu. Toți care te știam băiat de caracter, acum contrastam că ne-o tragi de nu nu vedem.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sau ai înțelege că este o glumă și trebuie tratată ca atare.
      Ba mai mult, doar cei care se vizionează un clip de 3 minute într-un minut, pe sărite, doar ei o pățesc. Cei care vizionează pe rapid, doar ei îmi pun întrebări la care se regăsește răspuns în videoclip.

      Ștergere