Reparat sau schimbat motoras oglinda electrica

Filmat acum un an si uitat in arhiva...
Nu-mi mai amintesc motivul pentru care am scos atunci sticla, stiu doar ca din acel moment n-am mai putut face reglajul orizontal. Am dat jos sticla si am vazut ca unul dintre parghiile de reglaj era sarit de pe pozitie.
Si daca tot am ajuns sa-l repar, am filmat cum poti schimba acel motoras de la oglinda.
In schimb, ce nu am filmat, scoaterea mufei din motoras. Iti iasa peri albi tragand de ea, cu frica sa nu rupi firele, sa nu cedeze vreun plastic. Stiu asta din experiente anterioare.

20 de comentarii:

  1. Nu era bine de gresat cu un pic de vaselina ? S-ar reduce un pic uzura.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. avand in vedere ca reglezi oglinda o data la cateva luni, despre ce uzura vorbim?

      Ștergere
    2. grasimea retine praful...mai ales acolo e foarte expusa la mizerie...

      Ștergere
  2. Ce paravanturi ai? Poti sa lasi o poza cu ele?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. http://www.paravant.ro/paravant-pt-dacia-logan-sedan-limuzina-an-fabr-marca-heko.html

      Ștergere
  3. Ai folosit un motoras pas cu pas nu distantier :)))) bravo , multumim pentru indicatii.

    RăspundețiȘtergere
  4. Salut Cris,cum pot da și eu de Alex sunt interesat de câteva produse și nu știu cum sa iau legătura cu el,menționez ca nu am cont pe forum Dacia Logan

    RăspundețiȘtergere
  5. Da axscu,mulțumesc pentru adresa de mail,ți-am urmărit majoritatea tutorialelor faci o treabă excelentă

    RăspundețiȘtergere
  6. Oricum deja clipsul este umpic uzat,next time da ca mai iese poti sa-l pui linistit de cate ori o sa vrei ca deja nu mai e nici o sansa,avand in vedere ca este doar un plastic.Be carefule with who you share your mirror again! :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Felicitari Cristi pentru tot ce faci aici, am invatat foarte multe de la tine si le am aplicat pe cobaiul meu din 2005 si merg foarte bine. Multa sanatate sa ai, sa poti posta lucruri noi.

    RăspundețiȘtergere
  8. Tutorialele dvs mi-au folosit foarte mult,se poate sa faceti un cate un tutorial legat de alternator(demontare, schimbarea rulmentilor, verificare), ambreiaj (demontare, schimbarea disc ambreiaj, rulment de presiune), electromotor( demontare, schimbare solenoid, perii). Va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. salut, cand o sa ajung sa am probleme pe acolo, voi face

      Ștergere
  9. Am si eu aceeasi problema, dar la oglinda din stanga. In zilele urmatoare voi incerca sa o repar dupa inducatiile tale.
    Faci o treaba EXTRAORDINARA cu aceste tutoriale!
    FELICITARI!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Multumirile mele maestrului Streulea! Datorita dumnealui mi-am rezolvat problema la oglinda dreapta! Mr. Cristi a avut dreptate! Am gasit la dezmembrari un motoras de Symbol (era de la oglida de pe stanga dar se potriveste si pe dreapta). Mufa aia cu trei fire nu voia iasa... Mi-a scos peri albi. Apoi s-a declipsat capacul de protectie de spatele motorasului (foarte usor) si a fost o joaca de copii sa scot mufa.
    Mr. Cris merita toate aprecierile pentru tot ce a construit aici! In cercul nostru de loganisti este o vedeta! Atata pentru munca titanica din spatele acestor filmari cat si pentru generozitatea cu care ne-a pus la dispozitie GRATIS tone de informatii! Niciodata n-am sa-i inteleg pe cei care au venit cu comentarii rautaciase! RESPECT, mr. Cristi!

    RăspundețiȘtergere
  11. Daca este cineva care are nevoie de acele motorase, sau tot ansamblul, il am eu...la oglinda de stanga...nu stiu daca merge si la dreapta.

    RăspundețiȘtergere
  12. Salut!
    Am un logan din 2005 (cu oglinzi electrice) si are oglinzile acelea mici si dupa cum bine se stie sunt strambe, asa vin ele din fabrica (n am inteles niciodata de ce), exista vreo metoda sa pozitionez mai drept?

    RăspundețiȘtergere