Dacia Logan testul elanului la 72km/h

Din cate se pare, un test care a provocat foarte multe controverse la comentariile de pe youtube.

5 comentarii:

  1. nu inteleg ... care sunt controverse... adica de ce ar fi controverse ...pe bune lamureste-ma

    RăspundețiȘtergere
  2. salut,
    nemtii au rasurnat loganul la un test. "vai ce masina proasta!" desi au rezolvat problema prin umflarea rotilor fata putin mai tare, gen: in loc de 2bar la 2.2bar.
    asa ca au facut si romanii un test sa se vada ca Dacia Logan este stabila. moment in care au iesit ghibitii la interval ca masina ramane pe trei roti, desi asta este normal la orice masina far asuspensie sport.

    RăspundețiȘtergere
  3. aha am inteles :d am auzit de aceasta problema: ca loganu se rastoarna la curbe bruste dar nu ma gandeam. merci mult, m-ai lamurit, salut !

    RăspundețiȘtergere
  4. Cate curbe am luat cu loganul la 140-150km/ora (e adevarat mai largi! ) insa si stramte ( inclusiv cu frana de mana) fara sa ma rastorn - conteaza foarte mult si cine conduce si cat de bine isi cunoste masina ! Este adevarat ca e o masina "inalta" cu aerodinamica de "caramida" insa daca ii simti corect limitele si nu le incalci nu te vei rasturna niciodata - nici la 60 nici la 72 si chiar nici la 140 ! ....nu asta e partea proasta a masinii ( o rezolvi cu suspensie mai "tare" si mai "joasa") - problema e ca accelereaza ca si cum ar avea cu 20 CP mai putin ( indiferent de motorizare diesel/benzina) si asta e greu de rezolvat....

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce natie de kkt nemtii astia, nu i-am suferit niciodata...pe vremea cand au facut magaria si au rasturnat loganu' mureau de ciuda ca nu le mai cumpara romanii gunoaiele lor nemtesti vechi de 20 ani si loganu era 'schaise' (sau cum morti se scrie).
    Acuma, cand au realizat ca nu mai au nici o sansa au recunoscut ca au facut magarii si au inceput sa faca liste de asteptare pentru logan, sandero si mai nou duster...acuma tot neamtu are prin garaj si o dacia, care de data asta este 'sehr gut' (sau cum pm se scrie).

    RăspundețiȘtergere