Probleme la injectie Logan 1.5dci 65 cai Euro 3

Este masina de la servici care a cam fost abandonata exact din cauza problemelor pe care le avea pe partea de injectie. Mai exact, nu urca in viteza mai mult de 100km/h, se oprea motorul in mers, lipsa de putere.
Ajungand pe mana mea, am inceput sa investighez una alta si acum, dupa 2 saptamani, functioneaza i ncontinuare ara niciun fel de probleme.
O pompa de injectie noua sare bine de 2100lei, putin cam scump. Pompa de injectie care s-a montat pe masina este una second hand si vine dintr-o sursa sigura, care nu a avut probleme cu injectia. Riscul este destul de mare, in cazul unei pompe de injectie folosite, ca dupa 1-2 saptamani sa produca span, moment in care te-ai f**** in fericire.
Am filmat in ideea in care o sa ajute pe unul, altul, cu aceste probleme pe partea de injectie. O problema la injectie nu inseamna neaparat schimbat pe piese, dupa ureche, pe incercate si aruncat cu banii in stanga si dreapta.
Nu ma intrebati de preturi, este irelevant, sunt cele de pe piata, supapa de retur noua de la magazin iar pretul pompei de injectie il face fiecare vanzator dupa bunul plac.

12 comentarii:

 1. Pluralul corect este "furtunuri".
  In rest , tot respectul pentru ceea ce faci, tutorialele tale mi-au fost utile de nenumărate ori.

  RăspundețiȘtergere
 2. Răspunsuri
  1. sus la descriere, fix primele cuvinte, am scris ca este masina de servici...

   Ștergere
 3. Salut Cristi,daca ai putea face s-a fii obligat s-a citesti descrierea si apoi s-a poti vedea filmarea ar citi si ei saracii!!!.

  RăspundețiȘtergere
 4. Salut Cristi, dar care este stilul tau de condus?,,economic,,

  RăspundețiȘtergere
 5. Si pe benzina...1.4 mpi imi moare in mers. acul turometrului cade incredibil de repede. Turatiile stau la 500 cam puțin.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. pentru cazul tau vezi aici http://www.tutorialelogan.ro/2015/09/curatat-motorasul-pas-cu-pasmpp-si.html

   Ștergere
 6. De ce este aprins martorul de faza lunga? Are modul DRL?

  RăspundețiȘtergere