Bec led W5W 10W

Au ajuns pe mana mea si aceste becuri cu led W5W de 10W 360 lumeni Samsung. Imi place foarte mult faptul ca sunt alb natural, nu dau spre albastru sau galben, pur si simplu lumina este alba.

99 de comentarii:

  1. Si eu am ledurile astea sa le vezi noaptea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. le-am vazut noaptea, stiu ce insemna :D

      Ștergere
    2. Si ziua in soare nu mai spun, marfa de calitate! Dar de ledurile h4 ce stii? Pretul e unul convenabil daca tine vreo 5-6 ani macar.

      Ștergere
    3. nu a mai avut sa-mi trimita si mie la test :(
      dar vin ele, nu-i stres :)

      Ștergere
  2. Mai baiete da unde e videoclipul?

    RăspundețiȘtergere
  3. Cris ai facut ceva cu tutorialul pentru ca nu merge deloc imi scria ca acesta a fost eliminat de utilizator

    RăspundețiȘtergere
  4. salut cristi, de unde ai achizitionat asa ceva ?! eu am bec cu 12 smd la pozitie ....

    RăspundețiȘtergere
  5. Si cel de 7,5w se incalzeste asa?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se incalzesc dar nu atat de tare

      Ștergere
    2. Ce faci cu cele de 7,5w? Nu le vinzi?

      Ștergere
    3. Nu sunt ale mele cele de 10W, doar le-am testat ;)

      Ștergere
    4. Am inteles sefu.io ma gandeam sa modific lampa la nr si sa pun unu de 10w dar stau pe ganduri ca e destul de inghesuit acolo si sa nu imi topeasca ceva pe acolo.

      Ștergere
    5. La 67 grade nu se topeste nimic. Becul de sticla are 80 grade si de la el se topeste dar ii trebuie ore bune de functionare pana se intampla asta

      Ștergere
    6. In cazu asta luni imi comand unu si ma pun pe treaba sa am cea mai tare lumina la nr

      Ștergere
    7. Nu as putea sa le cumpar de la tine pe cele care le-ai testat s-au le-ai trimis inapoi?

      Ștergere
    8. in acest moment sunt la Brasov, la om pe masina :)

      Ștergere
  6. Răspunsuri
    1. da,m-am saturat s ale tot lipesc. problema e ca nu sunt perfect modelate dupa forma farului si tiind mereu sa se dezlipeasca

      Ștergere
  7. Răspunsuri
    1. nu mai stiu, doar daca intrebi pe Liviu.
      2x W5W alb de 10W 360 lumeni Samsung - 140 lei/set

      Ștergere
  8. neah. nici gand sa iau asa ceva. e aceeasi calitate ca si la restul ce aveai inainte de astea, tot cu led. si stii de ce? ca e la aceeasi putere. deci aceeasi intensitate. asta e publicitate falsa.

    RăspundețiȘtergere
  9. Daaa. asa e.Tipul asta LIVIU nu mai stie ce sa mai vanda si mai da un tun cu ceva mai scump. Doar ca e nou e si performant. Se gasesc si pe Ebay, ca de acolo le ia, sau de pe Alibaba :)))

    RăspundețiȘtergere
  10. nici nu ma gandesc sa il iau. vara la soare plus caldura degajata de el...imi prajesc masina? de asta costa asa mult? Doar pt ca se aprinde indiferent cum il montez, pt atat e la pretul asta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. tu realizezi ce spui? becul cu led de 67 grade prajeste masina dar becul de sticla care ajunge la 80 grade nu? :)) gizăs...
      are acel pret pentru ca este un bec cu led de calitate. vezi ca e plin ebay-ul si alibaba de becuri cu led mult mai ieftine, nu te obliga nimeni sa cumperi de la Liviu

      Ștergere
  11. Sa nu cumva sa le cumparati ca nu sunt bune si mai e si scumpe, mergeti maine in targ si luat cu 8 lei daca va tocmiti si leduri bune domne nu samsung.Ce marca e samsung nici nu am auzit de asa ceva e vreo firma fantoma!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haterii astia nu inteleg ca eu nu incerc sa conving pe nimeni sa cumpere, eu le arat ceva si daca vor sa se foloseasca de acea informatie, bine. daca nu, n-au decat sa fie hateri.
      Puteam ascunde faptul ca se incalzesc mai tare ca alte becuri cu led, doar e reclama si trebuie sa se vanda...
      Hateri...

      Ștergere
    2. samsung este o firma de telefoane mobile

      Ștergere
    3. Da? Eu stiam ca fac televizoare cu led

      Ștergere
    4. Ba nu fac frigidere bai am vazut eu cu ochii mei frigideru

      Ștergere
    5. fac mai multe si frigidere televizoare leptopuri tablete si altele

      Ștergere
  12. Cristi ar merge cumva ca in oglinda obisnuita a loganului sa se monteze semnalizare?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca gasesti solutia de implementat bine acolo, da, poti

      Ștergere
    2. faci vreo zece gauri in care bagi si lipesti leduri cu cap rotunjit.

      Ștergere
  13. sunt leduri Samsung, doar ca e diferenta la acestea ce le prezinta Cristi. ele nu functioneaza la capacitate obisnuita, ca altfel ar fi si mai calde. in loc de driver de o anumita putere, are un altul cu amperaj mai mic. Oricum, fara suparare, nu sunt multumit de titulatura de 10W si de fapt e altceva. Mercedes doar cu sigla si forma si dedesubt Logan. Ca de era la 10W se monta in locul farului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. este normal Valeriu, becurile cu led de la Liviu sunt subalimentate pentru a creste durata de viata ;)
      daca il alimentezi ca sa storci toata puterea din aceste leduri, scade drastic fiabilitatea.
      e ca si la motorul unei masini, stie 6500rpm dar nu mergi numai in 6500rpm pentru ca se uzeaza motorul prematur. dar daca mergi pana in 3500-4500rpm, durata de viata a motorului este prelungita considerabi ;)

      Ștergere
    2. important e sa nu topeasca ceva pa acolo sau sa strice instalatia, ca de incins poate sa se incinga cat vor

      Ștergere
  14. Salut! Banuiesc ca ai schimbat distributia la logan la cati km ai pana acum. La cati km te-a lasat si cat a costat schimbarea acesteia?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu m-a lasat, am schimbat-o eu dupa 58.000km si 5 ani vechime

      Ștergere
  15. Salut Cristi, o intrebare am si eu. Sa presupunem ca mi-as schimba becurile stoc cu unele LED. Din cele prezentate de tine lumina pare indiscutabil mai puternica. Nu crezi ca ar fi deranjanta pentru ceilalti din trafic? Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. la mine cel de marsarier este mai puternic, mult mai puternic ca si cel stoc. din pacate am si folie pe geamuri si putin mai multa lumina dela acel bec ma ajuta. nu merg mult in marsarier, deci nu e chiar atat de grav, zic eu. stiu idioti care au pus becuri H1 sau H7 pe marsarier, ba chiar xenon...
      as putea pune becuri de pozitie/frana de 30W, dar nu o fac, sunt prea puternice din punctul meu de vedere, cele de 16W care le am acum sunt o idee mai tari ca cele stoc si imi este suficient.
      in afara de marsarier nu am nici un bec mult prea puternic ca sa deranjeze in trafic pe ceilalti participanti.

      Ștergere
  16. cristi sant bune nimic de zis,dar credema 140 de roni dama dreacu ca nu dau,am clasice de 4 ani si tot merg si nici soclul nu sa topit ,doar la plafoniera dar acolo am schimbato cu una cu 3 socluri ,am smd acum la plafoniera,bafta an continuare ...super meserias

    RăspundețiȘtergere
  17. Am in prieten cu benzinar 1,4 si uneori porneste din a treia s-au a patra cheie,a curatat senzoru de pe volanta si acuma asteapta sa vada daca mai face figuri,cineva i-a spus ca e din cauza ca a sudat ceva la masina fara sa dea jos bornele.se poate sa afecteze si daca da ce?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. foarte posibil, da. nu se sudeaza nimic la masina cu bornele puse penca se ard diverse chestii pe la instalatia electrica

      Ștergere
  18. Ledurile se vand la bucata s-au doar set?

    RăspundețiȘtergere
  19. cristi, la itp imi spun aia exact daca am vreo problema gen amortizoare uzate/bucsi ceva uzate? sau se uita asa mai mult la frane, lumini, dreaci... adica pot sa ma bazez pe ce spun ei, sa schimb anumite piese pe vorbele lor?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu i-am rugat sa-mi spuna daca sunt probleme si mi-au zis ca este uzura la directie dar inca se incadreaza in limitele ok. asa ca am schimbat toata directia dupa o saptamana.
      oricum, depinde de omul de la ITP...

      Ștergere
  20. am avut smd si militienii cand m-au oprit au vrut sa iei talonul din cauza lor , tu nai avut probleme?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ce culoare avea SMD-urile? sa nu-mi spui ca te-au oprit si te-au controlat in stopuri sau far ca nu te cred :)

      Ștergere
    2. cine stie ce faruri de iti scoteau ochii avea...

      Ștergere
  21. salut, ai idee cu ce as putea sa curat eficient lipiciul ramas de la colant. ca nu, nu se ia nici cu benzina, nici cu diluant...

    RăspundețiȘtergere
  22. am si eu o intrebare pt. cei care sunteti trecuti prin asa ceva. cum imi dau seama la ce sectie de politie trebuie sa ma duc daca ma tamponez cu cineva in trafic si nu ne intelegem?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. la politia rutiera, nu sectie de politie

      Ștergere
    2. daca esti pe raza unei comune mergi la postul de politie de acolo, daca esti in raza unui oras la biroul de tamponari. sau suni la ei si le spui ca masina nu poate fi mutata si vin ei la tine.

      Ștergere
    3. cand faceam scoala de soferi, am busit o masina abandonata si instructorul imediat s-a dus si dupa juma de ora a venit cu o hartie de la politie, dar n-am indraznit sa-l intreb, ca si-asa eram in rahat pana la gat:)). si asta era nelamurirea mea, de unde stiu unde e biroul de tamponari daca nu cunosc zona?:)

      Ștergere
    4. intrebi, suni, internet. nu pretinde nimeni sa stii tot :)

      Ștergere
  23. Mai nou la ITP masina trebuie fotografiata cu farurile si proiectoarele aprinse(pt cele care au)si trebuie sa functioneze altfel nu trece.Ledurile nu par o problema daca nu sunt de alta culoare insa cu instalatiile xenon care nu sunt din fabrica s-a terminat,trebuiesc date jos la itp.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am bixenon in far stoc pe logan de 4 ani si unde ma duc sa fac ITP-ul nu ma intreaba aia deloc de ce am lumini alb rece puternice in far stoc. Oricum le mai dau putina spaga ca sa ma asigur ca totul e ok si nu am surprize ca nu ar trece masina ITP-ul. Nu prea imi place nici mie sa-i orbesc pe cei de pe contrasens dar tin mereu farurile reglate in jos la maxim ca sa nu fie luminile prea periculoase nu ca nar fi periculoase mai ales in far stoc. Pana acum am mare noroc ca nu ma prins politia dar daca e noapte si m-ar prinde ma amendeaza calumea sa ma ivat minte dar asa se intampla cand nu ai faruri cu lupe angel eyes.

      Ștergere
    2. Tu exact ca in acel banc cu bateria de 9V si pizda, stii ca nu e bine dar totusi pui limba :D

      Ștergere
    3. Andrei,o sa vezi ca la urmatorul ITP nu treci pt ca este obligatoriu sa-ti fotografieze masina cu farurile si proiectoarele aprinse(sunt noile normative primite).Nu treci nici daca ai proiectoare xenon sau normale si vreunul nu functioneaza(unii le acopereau cu banda autoadeziva de aceeasi culoare ca si bara fata).Chiar daca dai spaga nu se poate face nimic,doar daca le dai jos pui becuri normale si pe urma ti le pui inapoi...dar nu stiu daca merita!

      Ștergere
    4. Cristi zii bancul ca nu-l stiu

      Ștergere
    5. pai ala era bancul, care-i asemnarea dintre o pizda si o baterie de 9V? stii ca nu e bine dar tot pui limba :D

      Ștergere
  24. Цыган - ты долбон!!! Лучше бы вместо всяких светодиодов установил передние противотуманные фары

    RăspundețiȘtergere
  25. Cris imi poti spune te rog toate piesele necesa re pentru a pune aer conditionat pe un 1.4 2005 ca am gasin de cumparat aici in spania dar nu prea stiu toate toate piesele necesare. mersi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. esti foarte optimist :)
      sunt o gramada, inclusiv micile accesorii cum ar braduleti, suruburi, suporti... ulterior trebuie intrat si in soft ca sa-l activezi.
      eu n-as putea sa-ti fac o lista, nu stiu care sunt exact toate cele necesare

      Ștergere
    2. mersi mult am gasit aici http://www.bestautovest.ro/schita-piese-logan/1-4mpi55kw-75CP/18.html dar vorba ta nu stiu cine o sa imi intre in soft

      Ștergere
    3. la renault in spania :)
      serios, vre-o 20 euro si se rezolva

      Ștergere
    4. imi cere 400euroi pe toate piesele cu tot cu partea din spatele consolei centrale ce zici merita?

      Ștergere
    5. in Romania costa 1000euro cu tot cu montaj. deci cam da, merita :)

      Ștergere
    6. Eu mi-am montat cu 900 euro vara aceasta si nu regret deloc alegerea facuta. Mai ieftin de atat nu gasesti.

      Ștergere
  26. Cristi te rog foarte frumos daca-mi vezi comentariul sa-mi raspunzi la urmatoarea intrebare :
    de curand mi-am montat pe logan un sony GT-820u, am legat firele corespunzator, mi-a mers fara nicio defectiune,absolut impecabil,mi-am pus statie si subwoofer,legate si ele cum trebuie, dar nu inteleg de ce cand am dat bateria jos de pe masina, cand porneam casetofonul mi se aprind pozitiile, si cand deschit usa se aude bipaitul acela specific cand uiti luminile aprinse ??? m-am uitat peste tot in spate la casetofon, la sigurante, totul in regula ....de la ce poate fi esti ultima mea speranta !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. n-am idee ce s-a intamplat pe acolo, nu ma stiu deloc pe partea electrica

      Ștergere
  27. merci frumos, am niste temeri foarte urate pentru ca stiu ca firele pe acolo sunt ca firul de par de subtiri, daca s-o fi topit vreunu din cine stie ce cauza am pus-o urat ...

    RăspundețiȘtergere
  28. cristi sti cumva de ce mi se apirnde becul din bord din stanga becului de frana de mana cred ca este catalizatoru si masina parca niki nu mai trage bine nu stiu ce sa fac...ce ma sfatuiesti ? :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sa mergi la service si sa-ti faca o diagnoza. acel martor este comun pentru mai multe defectiuni

      Ștergere
    2. ms de raspuns ..:)

      Ștergere
  29. Răspunsuri
    1. sus deasupra tutorialului este un link catre pagina unde vinde Liviu aceste becuri cu led. intreaba-l pe el de pret, deoarece pretul se mai schimba de la un import la altul, de obicei scade :)

      Ștergere
  30. salut cristi tu ori ai pozitiile in stil american?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ai pus acel "ori" in plus? n-am pozitii in stil american, este logan "stoc"

      Ștergere
  31. cris mar interesa un set din asta de becuri De unde leas putea comanda

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ceau, sus la descriera filmului este un link, textul scris cu albastru. click pe el si te duce la pagina omului care vinde. pe partea dreapta, pe la mijlocul paginii este adresa lui de mail

      Ștergere
  32. Crezi ca e posibil sa trag un fir de la polafoniere la picioare sa mi pun acolo banda cu led? Daca da, cum?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. este posibil. te legi la firele rosu si alb

      Ștergere
    2. Asta nu inseamna sa stea mereu aprinse? M-am gandit prima oara sa le iau dp stalp, dar daca fac asa sigur o sa-mi trebuiasca si un buton pentru ele...

      Ștergere
    3. de pe care stalp vrei sa iei?
      de pe alb si rosu ce ajung la plafoniera, se aprind/sting deodata cu plafoniera.
      daca te legi la rosu si negru la plafoniera, o sa fie tot timpul aprinse luminile pe care le pui si o sa ai nevoie de buton

      Ștergere
  33. Stiu ca ele trec prin stalpul din fata-stanga , ma uit maine mai bine..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai și care este diferența între a trage firul de la plafonieră sau de la aceleași fire ce trec prin stâlpul stânga față? Nu tot firele de la plafonieră sunt? :))
      Tocmai ți-am confirmat că acele fire trec acel stâlp

      Ștergere