Cum te racoresti daca n-ai AC pe masina

Desi pare ireal, te poti racori daca n-ai AC pe masina. Iar voi cum sunteti ingeniosi, ati venit cu idei si solutii in ajutorul meu, dupa cum urmeaza:
- adrian: dak iese la vot tutorialu` cu racorirea vrei sa le explici la baieti cum sa mearga cu G.D.(geam deschis) in loc de A.C.
- Anonim: cred k cris o sa deschida geamurile si o sa dea parbrizul jos ,apoi o sa spriteze,in functie de nevoia de racorire mai mult sau mai putin!!!
-
CRiS: votati racoare fara AC, e un tutorial care nu va ajuta cu nimic :D
- S.M.V pe un ton foarte suparat si nu-l condamn:
ce dreaq pana akm 5-6 ani pana sa apara logan sau alte masini Dacia cu AC cu ce pana mea face-ai aer in masina simplu deschizi geamul trapa in cazul in care ai. a-ti uitat cand merge-ati k geamurile deschise si tot cald era akm toti cu ac
- andrei a facut haz de necaz: "Racorire daca nu ai ac" eu zic sa il bagi de saptamana asta pana nu e prea tarziu si se inregistreaza primele decese:)))
- Anonim: racorire daca n ai ac... precis arunca vreunu o galeata de apa rece pe Cris
Jeremy Clarkson a avut o idee foarte ingenioasa, a montat un dus in interiorul unei masini fara aer conditionat. Eu va propun urmatoarea varianta:

34 de comentarii:

  1. Jesus man , poate fi periculos! :DDDD Cat e de adanca? daca te inneci?:DDDD

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. inecat cu berea din mana sau apa din bazin? :D

      Ștergere
    2. Ambele :DDD.....deci ai sesizat pericolul !!...trebuie luate masuri cat mai urgent....e serioasa treaba ;)....trebuie un bazin mai mare si evident mai multa bere....stai....de ce nu un bazin plin cu bere?:DDD

      Ștergere
  2. o sa bagi si un tutorial adevarat nu o parodie nu e asa? asta e al doilea test in 2 sapt :))) cate vor mai urma?

    RăspundețiȘtergere
  3. Hahaha omule ce burta ai tras ma norocu ca nu ti explodat piscina cam jegoasa apa nu ai o copertina de protectie? si nu iti functioneaza recilcularea mai sunt niste pastile pt apa aia oricum fain ce sa zic mann

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ca acum doar nu sa apuca sa bea din apa aia.e normal daca apa nu circula.

      Ștergere
  4. sunte-ti multumiti fratilor de acest gen de ac. eu va sfatuiesc sa va cumparati o remorcuta da-ia de 750KG care merge trasa dupa logan si va mai cumparati o piscina da-ia mika pentru copii si o pune-ti fratilor in remorcuta. Cand va incalziti in masina opriti frumos pe dreapta 5-10 min si face-ti ca si cristi. poate asa o sa va mai racoriti si voi. Ce bn e de mn k ac.
    eu unu st multumit pt oras cu consum de 9-10 cu ac pornit tot timpul si nu ma deranjeaza decat sa transpir mai bn bag cu 20 ron mai multa benzina dar ma doare la basca. si consumul este bun pt motorul meu 1.6 asta e. cu i nu-i convine sa faca treaba cu remorcuta.

    RăspundețiȘtergere
  5. Aveai nevoie de asta dupa atatea tutoriale.

    RăspundețiȘtergere
  6. asa, si in masina cum te racoresti totusi?:))...

    RăspundețiȘtergere
  7. deci , domnu` cristi...c sa zic...cel mai tare tutorial ever... :)) tot respectu` din partea mea... acum sa revenim la lucruri mai serioase..:)) cum m.ai rugat , o sa le explic baietilor cum sa se racoreaca fara ac. ok, deci, sa incepem....unele masini mai low cost care nu vin din fabrica cu optiunea AC, vin echipare cu optiunea GD. cum functioneaza acest GD. pai...sunt 3 modalitati.
    1: pe fiecare usa a autoturismului dumneavoastra , mai exact in interior, sa nu se faca vre.o confuzie si sa stea cineva sa caute pe exterioru` masinii k nu gaseste , se gasesc 4 manere care se rotesc, cate unul pe fiecare fata de usa...e, acele manere se apuca sanatos cu mana si se actioneaza pana la capat. 2: in consola centrala, langa butonul de dezaburire luneta respectiv langa butonul de inchidere/deschidere usi se mai gasesc 2 butoane suplimentare care la fel ca si manerele se actioneaza in jos pana la capat, iar pe usile spate , ca si la varianta 1 , se actioneaza acele manere pana la capat.
    3 (pt cei ce au facut modificari la usile spate) si si.au montat macarale electrice , prima parte de actionare a GD.ului pe usile fata este la fel ca la varianta 2 numai ca difera actionarea lui la usile spate dupa cum urmeaza, pe tunelul central (cal, cum mai este numit in popor) in spatele franei de mana sunt 2 butoane care seamana izbitor de mult cu cele de la dacia solenta. aceste butoane, la fel ca si cele montate pe consola fata se actioneaza pana la capat. asa o sa profitati de optiunea GD la capacitate maxima. sper ca v.am fost de ajutor. cu respect, Adrian. :)) :)) :)) ca si o mica completare sper ca acest tutorial facut de cristi sa va fie de mare ajutor iar cele explicate de mine in detaliu sa va faca sa intelegeti mult mai bine folosirea acestei functii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ti-ai pierdut mai mult timp ca mine :))

      Ștergere
    2. ti.a placut ? :D sa inteleaga tot poporu` ma criss, k de, optinea asta (GD) e f f f complicat de folosit :))) respect

      Ștergere
  8. Ce tutorial e asta fara explicatii??:)) Foarte fain:))

    RăspundețiȘtergere
  9. cristi asata e tutorialul cel adevarat va veni sau nu

    RăspundețiȘtergere
  10. cristi , esti un simpatic ,ca de obicei , dar ... mai lasa-i pe cei mai putin dotati . mai bine da-i ceva pe bune . ma si gandeam ce-ati descoperit , de nu stiu eu , in materie de racire in habitaclu .

    RăspundețiȘtergere
  11. 10/10/9.5 (ti-am dat si un 9.5 ca ai stropit putin) saritura e bestiala, m-am prapadit de ras, chiar vine pe neasteptat, sincer asteptam ceva vorbe inainte, dar nu, tu sari in piscina sau ce e ca intr-un vortex spre alta dimensiune. esti caterinca rau....:)))))

    RăspundețiȘtergere
  12. nu mi se pare nimic haios.
    ...printre alea de la voturi se afla deci si ceva la misto, deci noi suntem vinovatii secunzi, dar noi nu stiam ca defapt tu n-ai nicio idee stralucita, ci ne arati o tampenie offtopic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. scuzama, nu vreau s.o iei personal, dar ce credeai knd ai vazut titlul viitorului tutorial..?? cum crezi k intr.o cutie de tabla cu geamuri te.ai putea racorii cand bate soarele si se incinge aproape de insuportabil...?? din pct meu de vedere, tot respectu` pt cristi pt k va pune la incercare sa vada ce "aveti in cap". frate, ganditi si voi inainte sa votati.... inca o data ma repect, nu am nimic cu tine, vb in general...

      Ștergere
  13. =))) tare Crys iti dai seama cati blegi sunt in tara asta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sunt extraordinar de extrem de foarte multi.... :)) =)) :)) =))

      Ștergere
    2. adrian ,tata , dac-ai postat, inseamna ca te-ai uitat , ai fost curios , deci te numeri printre noi , asa ca las-o mai moale . bine ca nu te-ai oprit sa corectezi la greseli gramaticale . eu unul nu ma gandeam ca o sa fie pe naspa , imi imaginam un ventilator , ceva in genul tutorialului cu consumul optim ...
      ps. faptul ca te repeti , intareste concluzia mea : nu esti mai breaz

      Ștergere
  14. super tare, de mare exceptie!!!

    RăspundețiȘtergere
  15. sal cris!!sa ti fie de bine racorirea!!poate la iarna ne faci si o schema cum sa bagam soba pe lemne in logan!!::)

    RăspundețiȘtergere
  16. fake , adik nu e original nu, nu e de firma, n.are eticheta..?? :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))

    RăspundețiȘtergere
  17. Au burta mea :))
    Tare saritura :))
    Buna ideea cu baia, trebuie pe aceste zile toride.

    RăspundețiȘtergere
  18. sal cris! cat ai dat pe acea piscina , vreau si eu sa cumpar una , dar putin mai adanca cu 20-30 cm daca gasesc ....... Ms!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. praktiker, real, auchan sau orice magazin mare. iti alegi din cel putin 5-6 feluri

      Ștergere
    2. Apropo de blegi...in tara asta: daca tot ai un calculator si se pare ca te descurci sa-l foloseti, de ce pui intrebari...aiurea omului. Da si tu o cautare pe Goagal si o sa vezi ca iti aduc piscina si acasa...Bani sa ai!

      Ștergere