Suporti pentru scaune de Audi si BMW

Alex nu s-a inteles cu scaunele de Logan si a cautat sa le inlocuiasca cu un alt model de pe alte masini care aduc un plus de confort autoturismului personal, astfel cu ajutorul lor, placerea condusului se poate schimba radical.
Primul pas pe care l-a urmarit in producerea suportilor a fost gasirea unor materiale care sa corespunda din punct de vedere al sigurantei urmat apoi de cel calitativ. S-a dorit urmarirea unei proceduri cat mai simple de montare fara a fi nevoie de ajustari asupra niciunuia dintre componentele masinii. Pentru siguranta a folosit tabla groasă de 3mm, suruburi si saibe de inalta rezistenta, suficient de dure pentru a asigura conditiile optime in situatii neprevazute.
Din cauza constructiei sasiului, suportii sunt compatibili doar pe Logan PH1 si PH2, Logan MCV si Duster.

Suportii au fost contruiti pentru doua modele de scaune, BMW E46 si Audi A4 B6/B7.
Cum era de asteptat, suportii nu sunt identici pentru ambele modele de scaune, sunt mici detalii care difera la sistemul de prindere. Cum ar fi lungimea, distanta intre gaurile de prindere...
Aveti posibilitatea de a plasa suportii peste mocheta masinii sau sub ea. La a doua varianta trebuie sa taiati mocheta, dar rezultatul final, din punct de vedere estetic, este exceptional.

Suportii se pot comanda de pe www.rdagroup.ro si prin intermediul facebook. In curand disponibile si pe ebay.

Ca sa fie mult mai usor de urmarit, am separat tutorialul in 3 parti: prezentare si montajul pentru fiecare model de scaune.

In prima parte prezint acesti suporti de scaune si arat cum se demonteaza scaunele de pe masinaMontajul scaunelor de BMW E46 se poate urmari aici. Suportii au fost aplicate peste mocheta


Montajul scaunelor de Audi A4 B6/B7 sepoate urmari aici. Suportii au fost montati sub mocheta

14 comentarii:

 1. Ti-ai pus alte manete la ac si nu ai tutorial?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. despre ce manete vorbesti tu acolo?

   Ștergere
  2. butoanele de la consola de climatizare. greu m-am prins.
   nu este masina mea ;)

   Ștergere
  3. Salut Cris.Poti să te interesezi de acele butoane,de unde,de care și poate dacă vrei să ne ajuți si cu un tutorial ?! Super șmecherie cu scaunele.Apropos cele de Audi sunt cumva mai joase decât cele de bmw?Așa mi se pare din filmare si Așa mi-aș dori să fac și eu.Pe astea de la Logan stai ca în tramvai.De mult mă gândeam să le schimb. Mulțumim pt ceea ce faci pt noi.

   Ștergere
  4. salut, sunt butoanele de pe Logan 2 si sunt doua modele, cu iluminare galbena sau rosie. sunt usor de montat, doar le pui. cel mult trebuie taiat puin din piciorul de fixare ca sa intre butonul mai adanc.
   nu mi-am dorit acele butoane si nu s-a oferit nimeni sa le fac un test...

   Ștergere
  5. Cele de Audi au cursa putin mai lunga pe inaltime fata de cele de BMW atat pe coborare cat si pe urcare (diferenta de cativa cm).

   Ștergere
 2. Interesanta modificare, dar pentru bancheta nimic? Si centurile se mai potrivesc cu cateramele de Bmw/Audi ?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. In spate nu este deloc interesant :).
   Potrivesc cuplele de la centura fără modificări. Dar dacă se vrea neapărat, se pot muta cuplele de pe scaunele de Logan pe cele de Audi să-i BMW

   Ștergere
 3. Eu am pus scaune de c200 cu reglaje electrice. Adio dureri lombare, pozitie la condus mult mai buna.

  RăspundețiȘtergere
 4. Eu am pus de e46 electrice piele acuma 3 ani

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. neimportant de cand, conteaza daca ai spus si aratat si altora cum se face ;)
   ideea tutorialului nu era de a a arata ca se pot pune si alte scaune, ci prinderea care se face mult mai usor cu acesti suporti.
   te-a chinuit pana le-ai montat, nu a durat aproximativ 45 minute ca la noi ;)

   Ștergere
 5. Deci esti cel mai tare om de pe planeta, pentru ca insfarsit aduci in plan alte marci de masini! Insfarit BMW!

  RăspundețiȘtergere