Bec cu led C5W 1.5W 70 lumeni 37mm

Cum la mine pe masina aceste lampi au ramas singurele care mai aveau becuri cu filament, am apelat la Liviu de pe Bec-Led-Auto ca sa rezolv aceasta problema. Si am primit doua becuri Feston 37mm, led Epistar de 1,5W si 70 lumeni, o bijuterie de bec cu led.

17 comentarii:

  1. Tare faza cu noroiul:)) Iti intra cu ciubota murdara in masina si mai calca si pe prag :)) Daca nu ii prinzi in fapt nu recunoste nimeni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. maaaare adevar ai scris!

      inalta odrine de idei, mai sunt enervanti aia care ating cu piciorul de usa cand se urca in masina...de-ti lasa urma aia pe fata de usa.

      Ștergere
  2. Salut, am și eu o problema mi-am schimbat becurile din far și am observat ca îmi ard la o intesitate mult mai mica pe faza scurta în timp ce faza lunga funcționează normal iar acuma după 2 zile de la schimb faza scurta nu mai arde de fel iar faza lunga merge normal ce problema ar avea ? Mulțumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cel mai probabil contact imperfect la mufa de alimentare bec.

      Ștergere
    2. Problema e ca nici unul nu arde dacă era numai unul mai ziceam

      Ștergere
    3. problema a aparut de cand ai schimbat becurile? pun acum inca o intrebare si poate parea stupida, dar asa-i ca ai testat deja cu alte becuri se face la fel?

      Ștergere
    4. Problema a apărut când am schimbat un bec care făcea figuri mai exact ardea când vroia și când nu ardea îi dadeam un pumn și pornea am schimbat becul respectiv împreună cu celălalt căci am luat set și când sa lăsat seara am aflat ca ard foarte slab și în seara asta faza scurta nu mai ardea de loc pe nici un bec iar faza lunga dacă o porneam ardea normal Îi total aiurea

      Ștergere
    5. hmm, luat la pumni functiona, tot contact imperfect zic eu. dar este posibil sa fi si cumparat becuri de cacat

      Ștergere
    6. Pai dacă este contact imperfect teoretic nici faza lunga nu ar trebui sa funcționeze sau mă înșel?

      Ștergere
    7. mufa are 3 fire:
      - masa
      - faza lunga
      - faza scurta
      deci clar te inseli. se poate arde faza scurta iar faz alunga functioneaza fara probleme, sunt independente una de alta, chiar daca sunt in acelasi bec amandoua

      Ștergere
    8. Mersi de ajutor am sa fac o verificare mâine căci acuma nu mai are rost .Mersi încă o data Respect

      Ștergere
    9. Pai dacă este contact imperfect teoretic nici faza lunga nu ar trebui sa funcționeze sau mă înșel?

      Ștergere
    10. ai mai scris asta o data si am raspuns, te inseli :)

      Ștergere
  3. Cris,sunt mai off topic :D Vreau sa imi iau niste ''arce'' H&R si ziceam sa tai o spira din ele fiindca am vazut si arata bestial..Ce zici de aceasta operatie.Daca se intampla ceva.Numai Bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. poti taia cate o spira atat pe fata cat si pe spate. nu zic nimic despre aceasta operatie, nu stiu daca se intampla ceva, esti pe cont propriu :)

      Ștergere
  4. Incercati cu incredere ledurile philips de pe emag.

    RăspundețiȘtergere