Tutorial curatat covoras la masina

Tutorial la cererea domnului Fănel.

23 de comentarii:

  1. asta e la misto tutorialu?

    RăspundețiȘtergere
  2. la secunda 0:49 ai raspunsul :)
    vezi daca nu te-ai uitat pana la final :D

    RăspundețiȘtergere
  3. PREA TARE!!! AR TREBUI SA MAI FACI DASTEA!!! SI CRED CA IMI SCHIMB SI EU 406-LE CU UN LOGAN... PT PUGURI NU EXISTA TUTORIALE SI DACA MA APUC DE TREABA TAMPESC. SPOR LA CURATAT IN CONTINUARE..:))))))

    RăspundețiȘtergere
  4. ha ha ha ha ... pentru care utilizează un vid, este mai uşor şi mai curat.traduse din limba spaniolă la traducerea în limba română folosind Google

    English
    ha ha ha ha ... for that use a cleaner, simpler and is cleaner

    RăspundețiȘtergere
  5. Banuiesc ca dl FA Nel e multumit acuma ca stie cum se curata covorasu' :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Dar un tutorial la cum sa te sui in masina iar apoi sa te dai jos??

    RăspundețiȘtergere
  7. Por favor, subir tutorial de reemplazo motor de limpia parabrisas

    RăspundețiȘtergere
  8. Yo no tengo un tutorial para reemplazar el motor del limpiaparabrisas. antes de comprobar la seguridad, tal vez es quemado.

    RăspundețiȘtergere
  9. salu cristio poate ma juti si pe mine intro problema, am avut pe capacul de la rezervor un ornament de aluminiu special pentru logan, ieri am hotarat sa il dau jos deoarece se degradase si arata foarte urat i se luase vopseaua etc. Cand l-am dat jos toata partea adeziva de pe spatele ornamentului a ramas pe capacul de la rezervorul meu, ai cumva vreo idee cum as putea sa curat acolo ? am incercat si cu peria de covoare nu se ia cu absolut nimik :(

    RăspundețiȘtergere
  10. ai incercat si cu Ulei de la Bunica? nu glumesc absolut deloc. o carpa si cu ulei de gatit freci... pana se duce

    RăspundețiȘtergere
  11. o sa incerc maine... te anunt daca merge ;)

    RăspundețiȘtergere
  12. salut din nou, am incercat cum ai zis tu cu ulei dar fara nicun rezultat, am frecat pana mi-au iesit ochii, acum am demontat capacul acela si l-am pus intrun lighean cu apa fierbinte, am incercat si am frecat si cu dero dar degeaba ma enerveaza de mor parca e prins in vopsea aezivu acela, chiar nu stiu cum sa il scot :(( arata groaznic

    RăspundețiȘtergere
  13. eu n-am incercat, asa ziceau unii ca functioneaza, cu ulei vegetal sau cu margarina :(
    ok, trecem la masuri disperate. pne pe capac o carpa si toarna benzina pe ea. tot la cateva minute mai toarna cate putin. dupa 10 minute freaca cu carpa, sigur trebuie sa se duca jos.

    RăspundețiȘtergere
  14. ms.. a mers asa in sfarsit am scapat... !

    RăspundețiȘtergere
  15. cristi,am si eu o rugaminte ca de la forumist la forumist.
    Am un logan ph2 si tinand cont ca sunt fumator vreau sa demontez protectia aia din habitaclu de sus de pe plafoniera si carpeta din interior ca sa le spal cumva,problema e ca nu stiu cum si nici nu stiu ce ar trebui sa fac/folosesc ca sa nu se scamoseze.Am vazut la alti loganisti ca dupa ce au incercat sa le spele au iesit foarte urat

    RăspundețiȘtergere
  16. salut same,
    aici vezi cum se demonteaza http://tutorialelogan.blogspot.com/2009/09/tutorial-demontare-interior-la-logan.html
    dar mai simplu e sa mergi la o firma care spala interioare. au un aspirator cu un cap special de spalare. se foloseste de apa, detergent si aer ca sa curete.
    mie mi-a vomitat copilul pe bancheta spate si nu vrei sa sti cum arata, de pe spatar pana pe bancheta. dupa ce am spalat puteam sa jur ca nu a fost nimic in acel loc.
    dar avand in vedere ca fumul de tigara e cel mai a dracu, slabe sanse sa iti scoata de tot.

    RăspundețiȘtergere
  17. salut..vreau si eu o parere, neavand AC pe luxosu' meu logan, ma bate gandu' sa cumpar unu din acele "mini aparate aer conditionat protabile", in care bagi apa si ..voila..iese aer rece de dardai in masina :)), cine ma poate ajuta cu o parere(poate chiar tu CRiS :D ), cineva care a avut sau a vazut in functiune un astfel de aparat..nu incepeti cu explicatii cum fct aparatu' etc etc. vreau sa stiu efectiv dak e in stare de ceva, cat de cat acolo o briza de aer rece :). MS ( e posibil ca, comentariul sa apara de 2 ori; dak da imi cer scz).

    RăspundețiȘtergere
  18. ma refer la acest aparat : http://piese-auto.anunturi-auto.4tuning.ro/tuning-interior/diverse-elemente-tuning-interior/mini-de-aer-conditionat-pentru-casa-9556472.html . sunt mai multe modele. nu acela care se gasea prin unele magazine la 35 ron. acest model de la EUFAB lam gasit in magazin la 70 ron. e facut in germania si ma bazez pe faptu k nemtii stiu meserie :D . astept pareri.

    RăspundețiȘtergere
  19. el doar recircula si umezeste aerul di ninterior, face curent si... da, ai senzatia de racoare.
    nu stiu daca e bun, fi primul care incearca si impartasestene parerea :)

    RăspundețiȘtergere
  20. dar de ce l-ai incadrat la sectiunea "tuning" , trebuie pus la "intretinere" :))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. as putea sa-l pun si amu acolo, dar o sa fiu luat ca o gluma cu tot ce fac eu aici :P

      Ștergere