Montat incalzire aftermarket pe scaune de VW Passat CC

De ceva timp am renuntat la scaunele originale ale loganului din motive de confort, reglaj lombar si optiunea de reglaj pe inaltime.
Cum exista pe piata optiunea de a cumpara Suporturi pentru scaune de Audi, VW si BMW de pe www.rdagroup.ro, am montat 2 scaune de Audi A4 B6 care au fost perfecte cateva luni, electrice, reglaj pe inaltime, incalzire in scaune, comode, cam tot ce-ti doreai in materie de confort.
Cand Alex m-a imbiat cu niste scaune de Audi Passat CC, bai dar cum aratau! mi-am zis ca trebuie incercate si pot spune ca sunt bestiale! Imi aduceau aminte de niste scaune Sparco scoica pe care le-am avut timp de o saptamana.
Doar ca aceste scaune au un mare minus, de altfel singurul pe care l-am gasit la ele, nu au incalzire pentru fundulet :P. Nu-mi imaginez cum este posibil ca o asemenea masina cu acele dotari si mai ales la acel pret, sa vina fara optiunea de incalzire in scaune.
Nu mi-a trecut nici macar o secunda prin minte sa apelez la incalzirea originala pentru aceste scaune, este controlat de calculatorul de habitaclu si implementarea instalatiei electrice presupunea prea mult modificari. Asa ca a ramas alternativa de a monta unele aftermarket, carbon, 6 trepte de incalzire... Sunt cumparate de pe AliExpress unde gasiti o gramada de modele.

Avand in vedere ca montajul difera in functie de producator de la scaun la scaun, am filmat doar cateva detalii pe care le-am considerat mai importante. Legaturile electrice au fost foarte simple la mine deoarece aveam deja trasa instalatia electrica pentru incalzire de la scaunele originale. Aici se pot vedea acele detalii Montaj incalzire in scaune.
O sa ma intrebati cat costa, raspunsul il gasiti pe AliExpress.

21 de comentarii:

  1. Sall, sunt fan dacia și te urmăresc de mult timp, am o rugăminte la, poate ca nu e legat de logan, dar poți sa faci un montaj de ceasuri de logan pe dacia 1300-1310

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai mult de ciopartit. Ceasurile de logan se monteaza in suportul cu plastic transparent de 1310, dar cu taieturi si lipituri.
      Instalatia electrica trebuie adaptata.. viteza se va afisa cu traducator de solenza pe cutie, neavand cablu mecanic (nu stiu daca iti va da bine)

      Pe 1300 este exclus. Se poate pune pe ultimele model de bord (cele cu aeroterma/caloriferul in interior)

      Ștergere
  2. Salut,ai mai facut ceva la exterior dupa acel accident o revopsire,poate faci un tutorial de cum arata la exterior acum daca vrei bineinteles,multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. salut, am pus folie rosie pe capota motor, mi-a luat 3 minute, trebuia sa ies din tara. am mai pus folie rosie pe unde a dat tare rugina si cam atat.

      Ștergere
  3. Salut vreau sa montez scaune de Audi pe un duste, dar am o problema ce fac cu instalația electrica ca la scaunul de de duster e un model, scaunul de Audi e alt model?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. salut, cand comanzi suporturile pentru scaune, ceri si mufele cu pinii necesari pentru a face si instalatia electrica de pe ele sa fie functionala. ba mai mult, primesti si instructiuni cu toate detaliile necesare pentru a face legaturile

      Ștergere
  4. Pai și pot sa fac reglajul electric funcțional?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. toata partea electrica, inclusiv airbag-uri,senzor greutate...

      Ștergere
  5. Sall poți sa faci un tutorial montaj volan de logan model nou?

    RăspundețiȘtergere
  6. Salut Cristi. Scaunele nu sunt specifice de passat cc. Sunt identice cu cele de pe passat normal. Eu de exemplu dețin o janghină (mi-am luat golf 3 și acum passatul stă pe dreapta, îmi plac mie mai mult vechiturile) de passat B6 break din 2006 și am același model de scaune.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adică or fi ele de pe passat cc acestea, dar se găsesc și pe passat berlină sau break :)

      Ștergere
    2. Scuze Cristi, nu știu cum să dau edit la comment. Am mai vrut să specific că eu am încălzire în ele (bine la șofer nu mai funcționează) Dar există și scaune identice dar fără încălzire.

      Ștergere
  7. Salut,Tudor Madalin mai face modulele pentru pozitii la logan,iam dat mail si nici un semn

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. salut, are si numar de telefon, ai incercat?
      http://tunezlogan.blogspot.com/p/contact.html

      Ștergere
  8. Buna aveti probleme cu clipurile numsi merg

    RăspundețiȘtergere
  9. Ai idee daca montez scaune de Passat (B6/B7) pe Logan PH1(2007) ating mânerele de reglaj in fetele de usi? Ce scaune îmi recomanzi ? Mulțumesc

    RăspundețiȘtergere
  10. Sal! Am un mercedes și am încălzirea fărămată....ma poți ajuta? S.o reparam sau schimbam!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salut, nu sunt mecanic auto, n-am lucrat și nu lucrez in domeniul auto. Nu as avea cum să te ajut

      Ștergere