Rezolvat vibratie plastic balama capota motor

Spuneam ca am suportat acel sunet 1000km. Cand m-am intors catre casa,banuiam ca ceva de pe exterior este problema, asa ca am pus banda izolatoare pe tot ce putea sa miste acolo si am avut liniste pana acasa. Dar iti cam imaginezi cum arata :)
La masina mea inca nu am rezolvat, il aud rar, nu prea merg cu viteza. In schimb masina din filmare incepea sa acea vibratie de pe la 60-70km/h... E de bine, acum nu se mai aude, problema rezolvata.
In caz ca vreti sa folositi acelasi mastic, il puteti achizitiona de pe DaciaShop. Eu l-am folosit la Aplicat mastic etansare fete de usi


22 de comentarii:

  1. Din cauza acelui plastic am avut un drum Romania - Italia infernal. M-am enervat asa de tare incat in Italia am desfacut stalpul, am scos tot din fata de usa, etc. In fine, am ajuns in Romania si eram in masina cu un var. L-am intrebat daca isi da seama de sunet si, ce sa vezi ... mi-a zis de unde se aude. Am oprit, ca eram pe A1, si am bagat un servetel intre plastic si parbriz. Am fost asa de fericit. Sunetul a disparut. URAAAA.... Am rezolvat problema cumparand un set de chedere (cel de sus si de jos de la parbriz). Se intampla asta din cauza faptului ca acel cheder cu timpul se strange (adica se scurteaza). Cand este nou, chederul intra sub platicul din stanga si din dreapta si il tine departat de parbriz si tabla.

    RăspundețiȘtergere
  2. Unde pot gasi mastic de cumparat? Gen cum are Cristi in video.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. intrebi serios sau faci misto de mine? raspunsul era scris in textul ala deasupra filmului

      Ștergere
    2. Scuza-ma! M-am uitat direct la video, fara sa mai citesc ceva. :)
      Greseala mea!!!

      Ștergere
  3. am rezolvat-o cu un varf de scobitoare

    RăspundețiȘtergere
  4. Am avut ptoblema asta un an intreg si nu i-am dat de capat... La mine s-a rezolvat asta vara cand am schimbat masina :)) Daca puneai filmul mai demult era perfect. Dar macar acum stiu care a fost problema. :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. de aproape un an ...tot dau cu pumnul in bord,,, acum ca stiu ...nu mai vand masina

      Ștergere
  5. Dupa ce am vopsit masina si s-a umblat la protectiile alea a inceput si pe mine sa ma dispere, tot la viteza mai mare. Credeam ca vibreaza stergatorul, ca l-am ridicat vreo 4 cm sa scap de triunghiul picurator. Acum stiu de la ce e. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  6. Salut am si eu o intrebare ? Cum as putea monta sau daca se poate sa montez pe un sandero din 2008 comenzi radio la volan ? Am vazut ca ar fi nevoie de o mufa adaptor pt asa ceva ?

    RăspundețiȘtergere
  7. Salut Criș ai putea face un tutorial cu demontarea electromotorului

    RăspundețiȘtergere
  8. Crisздравствуйте хочу увас спросить как отрегулировать дросельную заслонку? можно ли уменьшить зазор болтиком на ней?? не меняя настройки ЭБУ,После чистки дросельного узла увеличился зазор, между заслонкой и корпусом ,открутил болтик на один оборот стало всё отлично,теперь переживаю не нарушились ли настройки ЭБУ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. you asked same thing few minutes ago in another place.
      what "дросельную" is?

      Ștergere
    2. дросельную, ок. что один фиксирована, не может быть отрегулирована. Как я уже говорил ранее, Google Translate SUX и я не знаю, что вы спрашиваете ...

      Ștergere

    3. uvas Criszdravstvuyte doresc să întreb cum să se adapteze droselnuyu amortizor? dacă este posibil, pentru a reduce diferența de un șurub pe ea ?? fără a modifica setările computerului După curățarea droselnogo nod a mărit diferența dintre clapa și carcasa prin slăbirea șurubului rândul său, unul a fost totul perfect acum vă faceți griji dacă configurația computerului încălcat?

      Ștergere
    4. привет, то же самое, я использовал Google Translate, так же, как и вы. я не могу понять.

      Ștergere
  9. Mulţumesc de sfat Cris. Urma să demontez bordul, ca să văd de unde se auzea zgomotul deranjant. Am un Logan din 2009 şi de 2 luni încerc să descopăr de unde se aude zgomotul. La mine, se auzea, la depăşirea vitezei de 90 km/h.

    RăspundețiȘtergere
  10. O sa fac si eu acest lucru chiar maine. Am crezut prima data ca imi vibreaza varful de la stergator.😂

    RăspundețiȘtergere