Schimbat geamul de la ceasuri

Este prima data cand am gasit la vanzare "sticla" de la ceasuri. Este dintr-un plastic foarte prost, se zgarie extrem de usor. Acum arata din nou ca nou :)
Am gasit de cumparat la Cosmin_uau in anuntul [VAND] Diverse accesorii logan

37 de comentarii:

  1. am in bord martorii inchidere,cuplare centura.Cum sa ii activez?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ai nevoie de cuplele decentura cu senzori de prezenta centura. pe scaunul din dreapta trebuie senzor de greutate. dupa ce ai toate astea, tragi firele undeva...
      nu merita banii si efortul pentru o asemenea optiune care este enervanta

      Ștergere
  2. O sugestie ar fi ..că dacă tot ai pus sticlă nouă : pune folie transparentă peste ea înainte de montaj .... ca să nu se mai zgârie plasticul ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daca o aveam, o puneam deja :(
      dar inca nu e tarziu, e sus de 2 saptamani

      Ștergere
  3. Eu negasind sa cumpar acea sticla, am dat-o jos pe cea veche si cu pasta de polis , pasla si aprox. 30 min. de munca a iesit de nota 9, daca as mai fi insistat as mai fi ridicat putin nota dar m-am plictisit. Sunt convins ca orice as fi facut nu as fi ajuns sa arate de 10.

    RăspundețiȘtergere
  4. http://ferrum-group.ru/products/110

    RăspundețiȘtergere
  5. http://www.tocmai.ro/audi-a4-b6-an-2001-volan-dreapta-22245460.html Ce zici Cristi merita ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu stiu, nu ma intereseaza :)
      adauga si taxa de vreo 2000 si ceva de euro

      Ștergere
    2. Pe tine te interesează doar triocile de Logan Fane plăcerea si duo la Remat asteptam tut. Audi

      Ștergere
    3. ai inteles gresit. nu ma intereseaza preturile pentru alte masini, nu ma intereseaza daca merita si n-am de ce sa-mi dau cu parerea.
      in niciun caz nu ma pun sa fac un studiu de piata al preturilor doar ca sa-i spun omului o parere. daca e sa-mi trebuiasca mie o masina, atunci da, o sa-mi pierd timpul.
      in alta ordine de idei, comentariul tau este de tot cacatul, prejudecati. spre deosebire de tine, eu stiu sa apreciez masina care o am, nu doar un doice șaise este masina.
      din momentul in care mi-a venit loganul de nou, am lasat mercecesul in garaj un an jumatate, l-am scos de vreo 2-3 ori. o sa-mi spui ca sunt un dobitoc, ai lasat mercedes pentru logan.

      Ștergere
    4. sanda georgescu o fi o persoana care prefera masinile beșite de altii prin Germania de prin 1994, in speta BMW.

      Ștergere
    5. Faza este ca nu am foarte multi bani doar 4000 euro . cu bani astea trebuie so cumpar si so inmatriculez + inpozit etc de asta o iau cu volan pe dreapta . tu ce ai face daca ai fi in locul meu masina este super smechera chiar daca este din 2001 mi se pare de 2 ori mai luxoasa mai stabila si mai sigura si mai ieftina decat un logan plus ca nu stau cu grija ca o so manance rugina si cu toate astea nu inteleg de ce isi cumpara lumea logan cand sunt masini second hand mult mai bune si mai ieftine , singurul lucru bun la logan este ca consuma putin si piesele sunt ieftine in rest nu are nimic bun parerea mea . Tu nu teai gandit niciodata sa iti vinzi loganul si sa aiti iei o masina gen a4 sau seria 3 ?

      Ștergere
    6. tu ai citit ce-am scris mai sus? am renuntat la mercedes pentru logan.
      daca vrei masina smechera si cu dotari, acel Audi este ce trebuie pentru tine. daca aveai nevoie de o masina cu care sa mergi la cumparaturi, sa-ti duci copii la scoala, sa mergi la lucru, iti luai Logan. exact pentru ca are consum mic si intretinerea este ieftina. desi am diesel cu o medie de consuma 5,4%-6%, nu-mi ajunge un plin lunar, impozitul este 56lei, asigurarea ma costa 280 lei pe un an.
      ca nu se compara loganul cu mercedesul, asta-i clar si sunt perfect constient. dar mercedesul ma costa 200 euro asigurarea, 200 euro impozitul, 10-11% consum, insemnand ca un plin ma tinea aproape 2 saptamani.
      totul se reduce la costurile de intretinere, in cazul meu.
      deci nu, nu m-am gandit nicio secunda s avand loganul ca sa cumpar o doice șaise.

      Ștergere
    7. golf4 sau 5 consum sub 5% asigurare impozit mic pret la fel cu log.

      Ștergere
    8. dar nu este din aceiasi clasa. poti cu un golf 4 sau 5 sa mergi 4 adulti si un copil(2 adulti peste 100kg, copilul 1,63cm) in concediu? sigur ca poti, chiar ai loc si de cateva bagaje.
      eu nesimtit fiind, mi-am dus toata apa potabila(24buc x 2L), 2 canistre 10L cu motorina, bagaje, minge, etc, portbagajul plin ochi, fara bagaje in habitaclu. persoanele in spate n-au stat ca sarmalele.
      in plus, eu am luat loganul de nou, in rate. in niciun caz nu merita sa cumperi o masina veche in rate, e o prostie.
      la acea vreme aveam de ales intre Logan, Polo si Matiz, asta raportat la banii care-i aveam. ce ti-ai fi luat?

      Ștergere
  6. Cred ca nu are rost aici discutia despre alte masini .E un loc unde se vorbeste 90%despre marca logan si cam atat .Multumim pentru efort si timpul alocat Cristi si ca o paranteza ai raspuns singur la intrebare:singurul lucru bun la logan este ca consuma putin si piesele sunt ieftine.Cred ca asta spune multe.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mai Cris> apropos de asigurare. Unde gasesti tu asigurare cu 280 pe an?Eu am 47 de ani si 25 de ani de soferie profesionala fara nici un incident si nu am gasit mai jos de 200 pe 6 luni?

      Ștergere
    2. numa ce mi-am facut asigurarea la sfarsitul lui ianuarie https://lh6.googleusercontent.com/-AONcPCfQQx0/VQ7mUglxGBI/AAAAAAAAZLc/dCFjwAnZc8M/s720/asigurare.jpg

      Ștergere
  7. nu ne zici ce sa intamplat cu termometrul din bord? de ce l-ai scos?

    RăspundețiȘtergere
  8. cris tu vrei sa faci din baba fata mare imposibil

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu nu incerc nimic, tu-mi impui sa vand loganul si sa cumpar o alta masina. de ce as face asta? doar sa am alta masina, orice in afara de logan? daca sunt multumit de ea, de ce mi-as cumpara un cacat de audi, vw, bmw, mercedes second hand de care nu stiu nimic? dai pasarea din mana pentru cea de pe gard.
      si-a cumparat tatal meu peugeot 206sw, ieftin, 102.000km reali, perfect. in 3 ani a bagat 2000 euro in reparatii.
      sora si-a cumparat un Ford Fiesta, exagerat de ieftin, platit chiar si taxa, aproape 1000 euro in reparatii doar sa treaca RAR si sa circule cu ea.
      de ce nu intelegi ca unele persoane chiar sunt multumite cu ceea ce au. ma doare la pateu de ce cred altii, un bmw, vw sau audi nu ma face mai om ca acum.

      Ștergere
  9. nu e vorba numai de bmw............. eu am un duster

    RăspundețiȘtergere
  10. cacat de ala de odorizant am si eu :) e bun

    RăspundețiȘtergere
  11. Sanda , ;) atunci mama draga , canta la alta masa ...tu chiar nu pricepi ca nu ne intereseaza alte masini ?

    RăspundețiȘtergere
  12. Sanda, te rugam sa nu-ti mai irosesti timpul, cat si pe al nostru, cu comentarii si remarci inutile. "CONSERVEA LOGAN" cum ai spus tu, a imprumutat Duster-ului multe componente, motorizari, piese, etc. pe care ambele masini le folosesc cu brio. Orice producator/grup auto procedeaza astfel, fie ca este Renault, Audi, BMW, Mercedes, etc. Romanii sunt snobi cand vine vorba de prestanta si imaginea pe care ti-o ofera o masina din vest.
    Am o asa masina, luata noua, dar am si un Logan, achizitionat tot de nou in 2006, dar pe care nu l-as da niciodata pe un second hand fugarit prin Germania sau alte tari occidentale.

    PS: pentru binele limbii romane si pentru faptul ca pe forumuri in general se recomanda o scriere cat mai corecta, te rog respectuos sa arunci o privire peste notiunile elementare de gramatica

    RăspundețiȘtergere
  13. salutare, cata incredere ai in produsele comercializate de Cosmin Uau, sunt originale? nu lua aceasta intrebare ca o intrebare rautacioasa. multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cand am cumparat ceva de la cosmin si m-a interesat sa fie de origine, am intrebat daca este respectiva piesa de origine si am primit de fiecare data ceea ce am comandat.

      Ștergere
  14. salutare! Ce ziceti de serigrafie ceasuri de Duster pe Logan.Sau cele de Prestige...Care credeti ca dau mai bine?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. serigrafia de aici din al doilea film? http://www.tutorialelogan.ro/2015/05/pus-lumini-ceasuri-direct-pe-contact.html

      Ștergere
  15. Am si eu un logan benzinar si nu stiu ce problema poate sa aiba ca merg cu el vreo 30min si dupaia se opreste trebuir sa il las vreo 10 min dupaia il pornesc si mai merg cu el vreo 20 min si se opreste iara

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cel mai probabil senzorul de pe volanta. http://www.tutorialelogan.ro/2011/05/tutorial-schimbat-senzor-volanta-logan.html
      desi e ciudat sa fie la intervale fixe...

      Ștergere